Home , Avrupa , Mannheim´da T.C. Faşizmi birkez daha protesto edildi

Mannheim´da T.C. Faşizmi birkez daha protesto edildi

Ohne TitelAlmanyanın Mannheim Şehrinde faşist T.C. Devleti ve onun kuklası R.T. Erdoğan bir kez daha DGB ( Demokratik Güç Birliği) bileşenlerince protesto edildi.

Geçen Seçimlerin sonuçlanmasıyla dahada saldırganlaşan ,hedefin İŞİD`e savaş açmak olduğunu söyleyerek, PKK ile „Çözüm Süreci“ni bitirerek amaçlarını,Kandili ve Medya savunma alanlarını bombalayarak göstermişti.

HDP ve Kürt halkı her konuşmasında hedef tahtasına oturtularak günah keçisi ilan edilmiş ve  bunun üzerine faşist güruhlarca HDP Merkez binası olmak üzere birçok HDP bürosuna saldırılar düzenlenmiştir.Cizrede 9 gün boyunca 20 den fazla içinde bebeklerin ve çocuklarında olduğu İnsan, polis tarafından hunharca katledilmiştir.
Hem Türkiye hem Türkiye Kürdistanında yaşanan çatışma ve gerilim ve Avrupada da devrimci demokratlarla faşistler arasında da birçok çatışma şeklinde yaşanmıştır , yaşanıyor.Faşist saldırılara karşı sessiz kalmayacağımızı  ATiF Mannheim olarak ilan edip,bu bağlamda Mannheim`da, Devrimci , Demokrat , Yurtseverler olarak bugün bir kez daha faşizme karşı Türkiye, Avrupa ve Dünya´da mücadele vereceğimizi gösterdik.