Anasayfa , Avrupa , Mannheim ATİF, 6. Geleneksel Yaz Pikniğinde buluştu

Mannheim ATİF, 6. Geleneksel Yaz Pikniğinde buluştu

Ohne Titel 228 Haziran 2015 pazar günü Gernsheim’da bir araya gelen ATİF `liler ve dostları coşkulu bir yaz pikniği gerçekleştirdiler.
Yaklaşık 300 kişinin katıldığı piknigin hazırlıkları sabah erken saatlerde başladı. Öğlen saatlerinde hazırlıkların tamamlanmasının ardından misafirlerin katılımı oldu.
Grill’de birçok müzik grubu ve sanatçı da sahne alarak coşkulu anlar yaşattı. Halaylarla türkülerle marşlarla katılanlar güzel anlar yaşadı.
Grup Divaneler, Heval Berham, Grup Destan’dan Neco, Mustafa Şanlı sahnede muzikleriyle yer alırken, Kadın Komitemizin oluşturduğu kadın korosu da bir sunum yaptı.
Yoğun bir programa sahip olan piknikte daha önce planlanan bazı organizasyonlar yetiştirilemedi. Daha önce yapılması planlanan yarışmaların hepsi yapılamasa da bazıları yapılarak eğlenceli zamanların geçirilmesine neden oldu.
Ayrıca piknikte ATİF ve Demokratik Güçbirliği adına da birer konuşma yapıldı. DGB sözcüsü birlik ve dayanışma mesajları verirken Mannheim DGB’nin çalışmalarına da değindi.
Bensheim Alevi Kültür Merkezi, ADHK,AGİF ve NAV-DEM de katılım sağlayarak destekte bulundular.
Kolektif bir emekle hazırlanan piknik yine kolektif bir ruhla tamamlandı.

Ohne Titel 3Ohne Titel