Anasayfa , Avrupa , KulturFabrik Zürih’ten Açılış Etkinliğine Davet

KulturFabrik Zürih’ten Açılış Etkinliğine Davet

Sevgili Üyelerimiz, Sevgili Dostlar

Pandemi nedeniyle 2021 Şubat ayı sonunda kapatmak zorunda kaldığımız dernek lokalimizi yeni bir yerde yeniden açmanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz.
Lokalimizin kapalı olduğu zorlu koşullarda dahi vazgeçmediğmiz mücadele ve dayanışmayı güçlendirme, kültürümüzü, haklarımızı koruyup geliştirme çabamızın KULTUR FABRİK’in kapılarını dünyaya yeniden açmasıyla daha da hızlanp büyüyeceğine inanıyoruz.

Bu inançla tüm üye ve dostlarımızı 27 Kasım Pazar günü yapacağımız açılış etkinliğine davet ediyor, sevinç ve mutluluğumuzu birlikte paylaşmak istiyoruz. Açılışta buluşmak dileğiyle sağlıkla kalın.

Dost Kurum ve Yoldaşlara

Sevgili dostlar 2018 yılında, KAPIMIZ DOSTLARA BACAMIZ DÜNYAYA şiarı ile hayat verdiğimiz kurumumuz KulturFabrik pandeminin etkisi ile lokal çalışmalarına ara vermek zorunda kalmıştı. Günümüz şartlarında bu kurumların var olması, özellikle de Avrupa sahasında bir ihtiyaçtan daha fazlası olduğu aşikardır.

Sevgili dostlar yoldaşlar, derin bir nefes alarak bıraktığımız yerden çalışmalarımıza tekrar başlıyoruz. Sizleri yeni lokalimizin kapısını birlikte açmaya, sesiniz soluğunuz ile duvarlarına hayat vermeye çağırıyoruz.

📅 27 Kasım Pazar
🕑 14:00
📍 Binzmühlestrasse 405, 8046 Zürich

KULTUR FABRİK YÖNETİM KURULU