Home , Avrupa , İTİF`ten Çağrı…! Emperyalizme, Kapitalist Barbarlığa Karşı Sokağa, Fransa İşçi Sınıfıyla Dayanışmaya!

İTİF`ten Çağrı…! Emperyalizme, Kapitalist Barbarlığa Karşı Sokağa, Fransa İşçi Sınıfıyla Dayanışmaya!

image2

İTİF`ten Çağrı…!
Emperyalizme, Kapitalist Barbarlığa Karşı Sokağa, Fransa İşçi Sınıfıyla Dayanışmaya!

İTİF (İsviçre Türkiyeli İşçiler Federasyonu), yaptığı bir açıklama ile yerli-göçmen emekçileri Fransız işçi sınıfı ve emekçileriyle sınıf dayanışması için sokağa-alanlara çıkma çağrısı yaptı.
Fransız tekelci burjuvazisinin çıkarları temelinde, Fransız hükümetinin işçi sınıfı ve emekçilere yönelik hakgaspları ve sömürünün yoğunlaşıtırılacağı yasal düzenlemelere karşı ayagaklanan ve gerevlerle Fransa`da hayati sarsan işçi sınıfıyla sınıf dayanışma için yapılacak etkinlere, tüm güçlerini aktif katılmaya çağırdı.
Bu çerçevede, İTİF ve RJG (Revolutionäre Jugend Gruppe tarafından organize edilecek olan ve 10 Haziran Cuma günü, saat; 18:00`de Schosshaldenstrasse 3006-Bern`de gerçekleşecek olan eyleme güçlü katılım çağrısı yaptı.
Sınıfa karşı sınıf perspektifiyle, anti-kapitalist, anti emperyalist mücadelenin bileşenleri olma bilinciyle, saldırının hepimize yapıldığı gerçekliği ile, tüm yerli-göçmen emekçileri, her nerede bu yönlü eylem-etkinlik düzenleniyorsa katılınması gerektiği açıklaması yapıldı.

image1
Bern`in yanısıra, 14.Haziran 2016, saat 19:00`da Pestalozziwiese/Zürich`te aynı şekilde bir eylemin gerçekleştirileceği ifade edilerek, katılım çağrısı yapıldı.

 

 

 

 

 

 

AHM-İsviçre