Anasayfa , Avrupa , İsviçre YDG Merkezi Kongre Hazırlık Toplantısını Gerçekleştirdi.

İsviçre YDG Merkezi Kongre Hazırlık Toplantısını Gerçekleştirdi.

YDG 2İSVİÇRE |23.02.2015| İsviçre’nin farklı alanlarından gelen YDG’liler 24. Dönem merkezi kongre siyasi taslağını, İsviçre ÜFK faaliyet raporun tartışması yanında kongreye gidecek delegelerinide tespit etti.

Toplantıya YDG MYK başkanı ve YDG MYK üyesi, İTİF başkanı ve Yönetim üyeleri, Yeni Kadın ve Zürih Dernek yönetim ve üyeleride toplantıya katılarak destek vermişlerdir.

21 Şubat 2015 tarihinde Zürih şehrinde bir ararya gelen YDG liler 24. Dönem perspektif yazısını tartışmasını yaptı. Taslakta bazı eksiklere yönelik önerilerin yanısıra bazı yerlerinde değiştirilmesi gerektiği üzerine tartışma yapılarak somutlaştırıldı. Perspektif yazısındaki konulara İsviçre’den somut örnekler verilerek tartışmalar zenginleştirildi.

Daha sonra 24. Dönem İsviçre ÜFK tarafından hazırlanan 2 yıllık faaliyetin sinevizyonu gösterildi.

Gösteriden sonra okunan faaliyet raporu tartışmaya açıldı. Rapora ilişkin genel manada olumlu olarak değerlendirildi. Tartışmalar sonrasında oybirliği ile onaylandı.

YDG merkezi kongreye gidecek delegeler seçiminin ardından İTİF federasyon kongresi deleğeleri tespit edilerek toplantı başarılı bir şekilde bitirildi.

YDG 2YDG 1