Home , ATİK , İSRAİL SİYONİZMİ’NİN ALÇAKÇA KATLİAMINI KINIYORUZ

İSRAİL SİYONİZMİ’NİN ALÇAKÇA KATLİAMINI KINIYORUZ

ATİK | 31 – 05 – 2010 | İşçiler, Emekçiler, Yurtseverler! Emperyalizmin barbarlık, vahşet,saldırganlık ve katliam olduğu gerçekligi her gün yeniden yaşanıyor. Bu gerçekligin son örnegi Filistin’e insani yardım malzemeleri taşıyan gemilerin basılması ve yapılan katliam oldu. Bu katliamla İsrail devleti katliamcı,barbar ve halklar düşmanı tarihine yeni bir halka daha ekledi.  Siyonist İsrail devleti, tüm dünyanın gözü önünde Filistin’e yardım ulaştırmaya çalışan insanları uluslararası sularda vahşice katlederek barbar ve katliamcı yüzünü bir kez daha gösterdi. Kurulduğu günden buyana başta Filistinliler olmak üzere bölgede tüm halklara kan kusturan siyonist devlet, kadın, çocuk, yaşlı demeden on yıllardır katliamlar yapmakta, kan ve göz yaşı akıtmakta ve vahşetini sürekli tırmandırmaktadır.

Bu saldırganlık ve katliamlar İsrail tarafından yapılsada esasta ona destek veren, hamiligini yapan emperyalist ABD ve diğer emperyalistler bulunmaktadır. Bu saldırıların niteligi emperyalizmin genel politikalarından bağımsız degildir. Emperyalizm tüm dünyada vahşice saldırmakta katliamlar gerçekleştirmektedir. Bu durum sadece son bir halkadır. Son katliamın hiçbir haklı ve meşru yanı yoktur ve tek bir açıklaması vardır: İsrail, gözü dönmüş katil bir devlettir! Bu katliam, emperyalizmin ve siyonizmin halklara boyun eğdirmeyi temel alan politikalarının sonucudur. 

Siyonist İsrail defalarca tüm askeri gücünü kullanarak Filistin’e saldırdı onlarca mazlumu katletti, yüzlercesini sakat bıraktı. Tüm altyapıyı yoketti binlece masumu evsiz bıraktı. Tüm bunlar dünyanın gözleri önünde gerçekleşti. Emperyalist haydutlar seyretti ve desteklediler. Bu durum siyonist israil’i dahada cesaretlendirmekte ve bunun bir sonucu olarak   Filistin’e insani yardım taşıyan konvoya, uluslararası sularda saldırabilmekte, sivilleri öldürüp yüzlerce insanı tutsak alabilmektedir.

Göçmen Emekçiler!

İsrail’e bu katliamda cesaret verenler, sadece emperyalistler degildir. Sahte salvolarla gösteri yapan ama hiç bir zaman Filistin halkının yanında olmayan faşist türk devleti ve Emperyalist uşağı bölge devletleridir. İsrail’le kapalı kapılar ardında onlarca anlaşma yapılmakta, askeri tatbikatlar düzenlenmektedir. Uşakların sahte kabadayılıklarının hiçbir inandırıcı yanı yoktur. Ortadoğu’nun kanayan yarası Filistin’de uygulanan ambargoya karşı,  çeşitli ülkelerden bir araya gelen gönüllülerin Filistin ablukasını delmek ve insani yardımları ulaştırmaya çalışan yüzlerce insanın uğradığı bu vahşi saldırı, Filistin halkının karşı karşıya kaldığı vahşeti anlamak açısındanda önemlidir. Bu saldırı, aynı zamanda dünya halklarına verilen bir mesaj ve gözdağıdır. Dünya halklarını teslim alma politikasıdır. Filistin halkını yalnızlaştırma saldırısıdır… Bu saldırılara karşı sessiz kalmayalım. Hesap soralım.

Gün, işçi ve emekçilerin emperyalizme ve siyonizme karşı mücadeleyi yükseltme ve tüm dünya halkalarının Filistin halkıyla dayanışma ve katliamların hesabını sorma günüdür!  

 Kahrolsun Emperyalizm ve Siyonizm!
Yaşasın halkların kardeşliği!
Filistin halkı yalnız değildir!

Bildiryi indir