Anasayfa , MÜNİH DAVASI , İspanya PML (RC) Partisi 5 Mayıs’ta YDG’nin yaptığı Mahkeme önü eylemine katılacağını Açıkladı!
ATİK Tutsakları ile Dayanışma

İspanya PML (RC) Partisi 5 Mayıs’ta YDG’nin yaptığı Mahkeme önü eylemine katılacağını Açıkladı!

|26.04.2017| İspanya PML (RC) Partisinin açıklamasını 5 Mayıs`taki Mahkeme önü eylemi için yapılan açıklamayı haber değeri taşıdığı için yayınlıyoruz.

YDG’nin 5 Mayıs’ta örgütlediği mahkeme önü eylemine çağrı yaparak yapılacak eyleme PML (RC) olarak imza attıklarının belirtildiği açıklamada “Bizlerde geçtiğimiz yıl Rojava’da kurulan Enternasyonalist Taburda yer aldığımız ve Kürt Halkıyla Dayanışma göstererek TC faşist devletine karşı tavrımızı gösterdiğimiz için, avrupa’da baskılara ve İspanya devleti tarafından gerçekleştirilen operasyonlar yaşamıştık.”diyerek ATiK`li Devrimcileri sahiplendiğinin vurgusunu yaptı.

Devrimci demokrat örgütlerle enternasyonal dayanışmada olmak bizim için çok önemlidir” diyerek yayınladığı mesajı “PML (RC) olarak, bütün devrimci demokrat kamuoyunu YDG’nin çağırısıyla 5 mayıs saat 11’de Münih de yapılan yürüyüş ve miting eylemlerine birleşmeye, dayanışmaya çağırıyoruz.” diyerek sonlandırdı.

http://reconstruccioncomunista.blogspot.fr/2017/04/nota-de-solidaridad-con-los-detenidos.html?m=1