Anasayfa , Avrupa , Hannover Demokratik Güç Birliği’nden Diktatöre ve Faşizme karşı sokağa çağrı yapıldı

Hannover Demokratik Güç Birliği’nden Diktatöre ve Faşizme karşı sokağa çağrı yapıldı

HANNOVER |31.01.2021|Faşizmi Birleşerek Yıkacağız , Yurtsever Halkımıza Yoldaşlar ,
Saray faşizminin Türkiye ve kuzey Kürdistan halklarına yönelik saldırıları tüm hızıyla sürmektedir.
Siyasal ve ekonomik olarak hem içeride hem’de dışarıda tam bir çıkışsızlığı yaşayan,Sunni Türkcü,erkek egemen tekci zihniyet , dünyada hiç bir hukuk kuralına uymayan İMRALI TEÇRİTİ başta olmak üzere kürt halkına yönelik imha amaçlı kanlı saldırılarıyla toplumun diğer ötekileştirilenlerine korku ve panik havası yayarak sindirmeğe çalışmaktadır.Bu türden baskıların ve katliamların hiç’de yabancısı olmayan diğer ulus ve inançlardan halklarımız: Ermeniler,Rumlar,Pomaklar, Çetkesler,Lazlar, Aleviler,Museviler, Ezidiler Büyük metropollerde can güvenliğinden yoksun korku içerisin’de yaşamak zorunda bırakılmaktadırlar.
KHK larla işinden atılan milyonlarca emekci açlığa mahkum edilmişdir. Halkın oylarıyla seçilmiş belediye başkanları, millet vekilleri zindanlara doldurulup yerlerine atanan kayumlarlar yüzbinlerin iradesi hiçe sayılmıştır. Üniversitelerde seçilmiş rektörlerin yerlerine atanan kayumlarla bilimsel eğitimin önü kesilmek istenmektedir.Son zamanlarda bilinçli bir biçim’de tırmandırılan Kadına ve LGBT lilere yönelik şiddet devlet politikası haline getirilerek neredeyse LGBT li bireylerin ve kadınlara yaşam hakkı tanınmamaktadır.
Devrimci tutsaklara dayatılan CIPLAK arama işkecesiyle insanlık onuru ayaklar altına alınmak isteniyor.
ÇABALARI BOŞUNA
Her türlü kanlı imha amaçlı saldırılarınıza ragmen bir milim dahi geriletemediğiniz KUKM yeni mevziler kazanarak zafere doğru yürüyor!…
Kapısına çarpı işareti attırdığınız Alevilerin Sözcülerinden !… Süleyman soylu’ya “ Sen Esat oktay yıldıray olmaya kalkarsan biz’de Kemal pir , Mazlum doğan oluruz “ diye haykıran Kemal bülbülü susturamazsınız. Üniversitelerin kürsülerini çalmaya kalkarsanız Bogaziçi ögrencilerinin direnişini tepenizde hissedersiniz. Devrimci tutsaklara ÇIPLAK ARAMA işkencesini dayatırsanız her zaman olduğu gibi onların sarsılmaz direniş iradeleri karşınıza dikilecekdir.
KHK larla işlerine son verdikleriniz meydanları terk etmeyecek !..
Ankaraya gitmeye çalışan Ermenek maden işcilerinin yolunu keserseniz, Senden korkmuyoruz alay komutanı haykırışlarını duyacaksınız !..
Gözaltında kayıpları yeniden gümdemleştiriseniz hayatın her alanında birleşik mücadelemiz karşınıza dikilecek ! ..
Birleşik mücadelemiz GÖKHAN GÜNEŞİ Sağ olarak aldı ! Bundan böyle bir tek yoldaşımızı sizlere kaybettirmeyeceğiz !..
Yurtsever halkımız !..
Bizler Hannover ve çevresin’de birleşik mücadelenin kendisini en yakıcı bir şekilde hissettirdiği bir dönem’de devrimci siper yoldaşlığı ruhuyla Türkiye ve Kürdistanda hayatın bütün alanlarında sürmekte olan antifaşist mücadelelerle dayanışmak ve Hannover DGB nin startını vermek için !..Tüm halkımızı 06.02.021 Saat 14’de Hannover/ STEİNTOR Meydanına bekliyoruz!..
YAŞASIN DEVRİMCİ DAYANIŞMA
BİRLİK MÜCADELE ZAFER
YAŞASIN BİRLEŞİK DEVRİMİMİZ
HANNOVER / DGB