Anasayfa , Avrupa , “Faşizme Karşı Omuz Omuza – Schulter an Schulter gegen Faschismus!”

“Faşizme Karşı Omuz Omuza – Schulter an Schulter gegen Faschismus!”

fUnbenfasizmannt
Saray çeteleri Almanya’da

Kuzey Kürdistan’da insanlık suçu işleyen Erdoğan’a bağlı Saray çeteleri, bu kez de Erdoğan’ın yeni talimatı ile Almanya’da faaliyetlerini arttırdı.

AKP’nin Avrupa’daki örgütlenme ağı olan UETD ve DİTİB, yeni bir yöntemle AKP ve Saray karşıtı olan Türkiyelileri, Kürt halkına karşı örgütlemek için yeni bir çete yapılanması oluşturup, MHP, CHP ve tarafsız olan Türk kitlesini örgütlemek için harekete geçti.

Avrupalı Türk Demokratlar Birliği (UETD) ve Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB) tarafından oluşturulduğu gizlenen bu çete oluşumunun ismi “Almanya Yeni Türk Komitesi / AYTK / Bağımız Vatanseverler” birkaç isim kullanarak düzenledikleri eylemleri AKP ve Saray’dan bağımısız örgütlediklerini söyleyen çetelerin asıl amacı ise AKP’li olmayan diğer oluşumları da eylemlerine katmak ve Kürt halkına karşı Almanya’da topyekün saldırı başlatmak.

6 Kasım 2015’te Gazeteci/Yazar Zana Azadî yaptığı araştırmalar sonucu kaleme aldığı yazısında bahsettiğimiz örgütlerin, DAİŞ’in örgütlenme merkezi haline geldiğini belgeleri ile kamuoyuna sunmuştu.

Bu yapılanma şimdi ise Almanya’nın bir çok kentinde Kürt özgürlük hareketine karşı 10 Nisan 2016 tarihinde saat 16:00’da eş zamanlı eylemler düzenleyecek ve yaptıkları çağrılarda “Haydi Osmanlı torunları Avrupa’da ayaklanma zamanı, Türkün gücünü gösterme zamanı geldi de geçiyor, Kürde karşı ayaklan” gibi ırkçı sloganlar kullanarak halkları tahrik ediyor.

Yürüyüşlere “Profesyonel Türk güvenlik ordusu” katılacak.

AKP ve Saray’dan bağımsız olduklarını iddia eden çete oluşumunun ‘güvenliğini’ ise Erdoğan’ın Almanya’daki koruma ekibi üstleniyor. (ANF)