Home , Avrupa , Enternasyonalist Birlik’ten Frankfurt’ta Seçim Mitingi

Enternasyonalist Birlik’ten Frankfurt’ta Seçim Mitingi

Frankfurt |09.05.2019|  Avrupa Parlamento seçimleri yaklaşırken, Enternasyonalist Birlik’in hazırlıkları devam ediyor. Avrupa genelinde 23 ve 26 Mayıs tarihleri arasında yapılacak seçimler, Almanya’da 26 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek.

Enternasyonalist Liste ortak aday listesi üzerinden çalışmalarını yürüten Enternasyonalist Birlik’in 3 ilk sıra adayları Peter Weisspfennig, Lisa Gaertner ve Erhan Aktürk 10 Mayıs günü bir seçim mitingi gerçekleştirecekler. Frankfurt kent merkezinde (Zeil) gerçekleşecek lan mitingin başlama saati 17.

Seçim çalışmaları kapsamında yoğun bir propaganda çalışması devam ediyor. Almanya Marksist Leninist Parti (MLPD) ve Almanya Türkiyeli İŞçiler Federasyonu (ATİF) Hessen’de yoğun olarak seçim gazetesi dağıtımı ve seçim afişlerinin asılmasına devam ediyorlar. Rhein-Main çapında kurulan Koordinasyon Komitesi, çalışmalarda bir çok defa enformasyon standlarının açıldığını, 1 Mayıs işçi bayramı vesilesiyle oldukça verimli çalışma yürüttüklerini, bu bölgede tüm seçmenlerin Liste 17’i seçmeleri çağrısında bulunuyor. dile getiriyor. Son olarak yarın yapılacak seçim mitingi ile bölgede Avrupa Birliği’nin emperyalist politikalarını teşhir edeceklerini vurguluyor.

Seçim Mitingi

10 Mayıs 2019 – Başlama Saati 17

Frankfurt-Zeil (Çeşme önü)

Konuşmacılar: Peter Weisspfennig, Lisa Gaertner, Erhan Aktürk