Anasayfa , Avrupa , ATİK Gençlik ve Tatil Kampı Yükselen Çoşku ile Sürüyor

ATİK Gençlik ve Tatil Kampı Yükselen Çoşku ile Sürüyor

DSC_0094ROSES| 08-08-2014 | Dostluğun, paylaşımın, alternatif eğlence anlayışının her geçen gün daha da yükseldiği tatil kampına katılımda yoğun olarak sürmektedir. Kampın 2. Kültür-Eğlence programı hafızalarda ve gönüllerde silinmeyecek iz ve tadaına doyulmaz bir haz bırakarak yapıldıç

Akşam yemeğinin ardından yapılan meze, çerez ve çeşitli içeceklerle oluşturulan açık büfe ile eğlence etkinliği başlatıldı.

Programa ilk Yeni Demokratik Çocuk’tan Nergiz keman dinletisi verdi Ardından YDÇ Kamp Korosu enternasyonal parçalarla sahne aldılar. Çocukların söyledikleri parçalar ayakta çoşku ile alkışlandı. Çocuklar minicik yumruklarını havaya kaldırarak kitleyi devrimci tarzda selamladılar. Çocuklar ardından Yeni Kadın üye ve taraftarlardından oluşan “Mor Menekşeler Kamptan Sesler Korosu” sahne aldı. İlk önce hazırladıkları Görünmeyen Emek ve Kadının Özgürlüğü temasını işleyen bir tiyatro skeçi ile başladılar. Ardından koro olarak ve solo parçalarla kitleye tam olarak müzik ziyafeti sundular. Bir kadın arkadaşın “Vartinikte sert bir kaya” şiiri kavga ve öfkeyi kabarttı.

Son olarak sahneyi gençler çıktı. Gençler; “Bilin bakalım bu kim(?)” isimli kamptan değişk arkadaşların taklidini yaptılar. Yapılan taklitler kitleyi kahkahaya boğdu. Ardından 4-5 oyundan oluşan halk oyunları gösterisini sundular. Halk oyunları gösterimini kısa sürede hazırlanmasında rağmen, çok güzel ve estetikti. Gençlerin hemen ardından Hasan Sağlam dostumuz güzel ezgileriyle kitleninde eşlik etmesiyle 2. Eğlence programı başarılı bir şekilde sonlandırıldı.