Anasayfa , Avrupa , ATİF'ten Fabrika Önünde Bildiri Dağıtımı

ATİF'ten Fabrika Önünde Bildiri Dağıtımı

DUİSBURG | 29 – 04 – 2011 | ATİF faaliyetçileri sabah saat 4.30`da Duisburg Thyssen Krupp Fabrikasının önünde bildiri dağıtımı gerçekleştirdi. Duisburg’un en büyük fabrikası olan Thyssen`de iki koldan yapılan dağıtım sonucunda yaklaşık 1000 işçiye ulaşıldı.

Fabrikanın iki ana kapısı önünde 1 Mayıs için çıkarılmış olan bildirilerin dağıtımına ATİK 21. Genel Konsey üyesi ve ATİF Yönetim Kurulu üyesi Süleyman Gürcan da katıldı.

İşçilerle de sohbet eden Gürcan, dağıtım sonrasında yaptığıa açıklamayla 1 Mayıs’ın önemine vurgu yaptı. Gürcan “Tüm Dünyada kutlanan Işç sınıfının Birlik ve Mücadele günü olan 1 Mayısta Işçi ve Emekçilere karşı baskılar artmakta ve saldırılar günümüzde daha pervasızca Işçi Sınıfına mal edilmeye calışılmaktadır. Sosyal alandaki Hak Gaspları, Işçi alanı ve Ekonomik Alandaki saldırılar, Emperyalist Saldırganlık ve getirdikleri, artan ırkçılık ve yeni biçimlerinın örneklerini bugün Libya`da ki iç Savaşla, Japonyadaki Nükleer Santraller örneğinde ve Almanyada tetiklenmeye ve yeniden biçimlendirilmeye çalışılan Irkçılık ile karşı karşıyayız. Bu nedenle: ‘Nükleer Santraller derhal kapatılsın!’, ‘Afganistan, Irak ve Libya`da Emperyalist saldırganlığa son’, ‘Faşist Parti ve Örgütler kapatılsın!’ diyoruz!” dedi

Dağıtım saat 6:00’da sonlandırıldı.