Home , Haberler , ATİF’ten ATİK Davasına İlişkin Duyarlılığı Devam Ettirme Çağrısı

ATİF’ten ATİK Davasına İlişkin Duyarlılığı Devam Ettirme Çağrısı

MÜNİH |22-06-2016| Almanya Türkiyeli İşçiler Feerasyonu (ATİF), ATİK Aktivistlerinin ve devrimcilerin yargılandığı dava sürecine dair kısa bir açıklama yaptı. Dava sürecinde ve ilk duruşmada yer alan ve desteklerini belirten demokratik ve ilerici kurumlara teşekkür eden ATİF, dava sürecinin takipçisi olmaya devam edeceğini vurguladı.

ATİF’in demokratik ve ilerici kamuoyuna ilişkin açıklaması şöyle;

Demokratik ve ilerici Kamuoyuna!

Münih Yüksek Eyalet Mahkemesinde 17.06.16 Tarihinde başlayan ve ATİK Aktivistleri ve devrimcilerin yargılandığı mahkeme süreci bizlere bildirilen planlama dahilinde devam etmektedir.!! Gecen Cuma mahkemenin başlama anı ve sonrası (özellikle yoldaşların takındıkları örnek tavırlar neticesinde) insanların kafalarında olumlu algılar oluşturmuştur. Bunu hem yerli basında çıkan haberler neticesinde hemde katılanların değerlendirmelerinde görmekteyiz. Oluşan devrimci irade ve çoşkuyu dahada büyüterek mahkeme sürecinde üzerimize düşen görev ve sorumluluklarımızı aksatmadan belirtilen tarihlerde katılımı en yüksek seviyede tutacağınızdan kuşkumuz yoktur. Bir kez daha başta ATİF kitlemize ve demokrat-ilerici kamuoyuna teşekkür ediyor, bu duyarlılığın devamını diliyoruz. 

Mahkeme şu tarihlerde devam edecektir.

24 Haziran, 27 Haziran, 1 Temmuz, 8 Temmuz, 11 Temmuz, 15 Temmuz, 22 Temmuz, 25 Temmuz, 29 Temmuz, 5 Ağustos, 2 Eylül, 5 Eylül, 9 Eylül, 19 Eylül, 23 Eylül, 10 Ekim, 17 Ekim, 21 Ekim, 24 Ekim, 28 Ekim

Dayanışmacı Dileklerimizle… 

ATİF Yönetim Kurulu

Almanya Türkiyeli İşçiler Fedeasyonu

22.06.2016.