Home , Avrupa , ATİF Hessen toplantısını gerçekleştirdi!

ATİF Hessen toplantısını gerçekleştirdi!

Korona pandemisi sürecinde ATİF Hessen dernekleri düzenli olarak, iletişimi koparmadan imkan ve olanaklar dahilinde alan ve bölge faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor. Geçmiş sokak eylemliklerini ve faaliyetlerini değerlendirmek üzere ve gelecek faaliyetleri ortak planlamak için, 31.05.2020 tarihinde Frankfurt Rebstockpark’ta ATİF Hessen dernekleri, YDG temilcileri ve Yeni Kadın temsilcileri bir araya gelerek, bölgesel toplantısını gerçekleştirdi.

Frankfurt, Darmstadt, Mannheim, Wiesbaden ve Koblenz dernek yönetim kurulu üyeleri ve alan temsilcileri, YDG ve Yeni Kadın temsilcileri ile birlikte toplam 25 ATİF Hessen faaliyetçileri açık park alanında, sağlık önlemlerini dikkate alarak, başarılı bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda pandemi sürecinde izlenilen kitle politikası değerlendirilirken, başta Yeni Kadın’nın her hafta Frankfurt’taki ‚Kadına Şiddet‘ konulu sokak etkinliği gibi düzenli örgütlenen etkinliklerin ve eylemlerin gelecek dönemde’de devam edeceği kararı alındı. Genel olarak ATİF faaliyetleri değerlendirilirken, sürecin getirmiş olduğu kitlelerdeki korku ve kaygılara karşı örgütlü mücadelede ısrar etme ve ATİF örgütlülüğün güçlendirilmesi kararı alındı. Bir kampanya şeklinde ele alınacak üye faaliyetinin daha geniş duyurusu önümüzdeki günlerde yapılacaktır!

Gelecek dönem içerisinde ATİK‘ in başlatmış olduğu ‚Kardeş Aile‘ kampanyasın daha geniş kitlelerle birlikte dayanışmayı yükselterek sürdürülecek. Bu konuda’da bir planlama yapılarak, tüm alanlar üzerine düşen çalışmayı sürdürecektir.

Politik tutsaklar kampanyası, International Bündnis çalışması, yaz süreci ve yazdan sonraki pratik süreçte değerlendirilerek bir çok pratik kararlar alındı. Önümüzdeki dönemde’de imkan ve olanaklar zorlanarak, bölgesel toplantılar örgütlenerek ortak iradeyle ATİF Hessen, YDG ve Yeni Kadın alan temsilcileri olarak süreci örgütlemeye devam edecektir.

ATİF Hessen