Anasayfa , Avrupa , ATİF Hamburg’tan Müslüm Elma Bilgilendirme Toplantısı

ATİF Hamburg’tan Müslüm Elma Bilgilendirme Toplantısı

Haber Merkezi | Elimize geçen duyuruyu olduğu gibi paylaşıyoruz.

Değerli Arkadaşlar,

Hepinizin bildiği üzere duyurusunu önceden sizlerle paylaştığımız konfederasyonumuz ATIK’in başlattığı Müslüm Elma’ya Özgürlük kampanyası yürütülen çalışmalarla devam etmektedir.
Faşist TC’nin Alman Devleti ile yürüttüğü işbirliği sonucunda Kurumumuz’a yönelik 15 Nisan 2015’te gerçekleşen Operasyon’da 10 Arkadaşımız tutsak edildi.

Kamuoyunca “Münih Komünistler Davası” olarak bilinen ve duruşmaları devam eden davada 9 Arkadaşımız şartlı tahliye edilmişti. Müslüm Elma Yoldaş süreç itibariyle hâlen tutsaktır. Ülkede 20 yılı aşkın süreçte Zindanda direnişlerle yer alan Müslüm yoldaş 5 yıla yakın zamandır Almanya’ da tutsak edilmektedir. Kampanyanın startı itibariyle kamuoyuna yönelik çalışmalarımız devam ederken bu Cumartesi Günü saat 16’da davanın eski tutsaklarından Erhan Aktürk yoldaşın ve bir dava avukatının katılımıyla bilgilendirme toplantısı gerçekleştireceğiz.

Tüm üye ve dostlarımızı, tüm demokratik kamuoyunu gerçekleşecek etkinliğe katılmasını ve mümkün ölçüde çevresini harekete geçirmesini istiyoruz.

Yer: ATİF Hamburg Derneği
Saat :16.00
Tarih:Cumartesi 30.11.19