Home , Avrupa , ATİF Hamburg Derneği Kongresi Başarılı Bir ŞekildeTamamlandı

ATİF Hamburg Derneği Kongresi Başarılı Bir ŞekildeTamamlandı

hamburg 2| 21-03-2015 | ATİF’e bağlı Hamburg Kültür ve Dayanışma derneği 41.olağan kongresi15.03.2015 Pazar günü gerçekleşti. Devrim ve demokrasi mücadelesinde yitirilenler için 1 dakikalık saygı duruşu ardından da divan seçimi ile başladı.

Gündem maddelerinin onaylanması sürecinin ardından Yönetim kurulu faaliyet raporu okundu. Söz hakkı alarak üyelerin ve dostların eleştiri ve önerilerinin ardından faaliyet raporu onandı. Dernek yönetim kurulunun yanı sıra Ydg ve Yeni Kadın adına da söz alıpfaaliyetlere ilişkin bir sunum yapıldı. hamburg 1Mali Raporunda okunup onaylanmasının ardından, Denetim kurulu adınada söz alınıp denetiminde raporu üyelere sunuldu. ATİF’in Kongresi içinde 8 kişilik delege seçimi yapıldı.Yeni yönetimin seçimine geçildi. 5 Kişi ve 2 Yedek olarak tek liste şeklinde oylanmasının karar verildi. Denetim kuruluda 3 asıl ve 1 yedek adayla tek liste şeklinde onaylanmasına karar verildi ve oylama bitti.
Dilek ve temennilerini iletmek isteyen üye ve kongreye katılan dost kurum ve kişilere söz verildi. 41.Olağan kongre de kapanış konuşmasının ardından sona erdi.  hamburg 4