Anasayfa , Haberler , Amed belediyesi çalışanları iş bıraktı

Amed belediyesi çalışanları iş bıraktı

unknownAmed Büyükşehir Belediyesi eşbaşkanları ve birim amirlerinin gözaltına alınması üzerine belediye çalışanları iş bıraktı.

Amed Büyükşehir Belediyesi eşbaşkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı’nın gözaltına alınması ve belediye binasına yapılan baskın sonrası dün düzenlenen eylemde birim amirlerinin çoğunun gözaltına alınması üzerine belediye personeli bu sabah iş bıraktı.

İş bırakma eylemi kapsamında belediye otobüsleri çalışmazken, temizlik işçileri de çöpleri toplamadı. Personelin saat 11.00’de yapılacak “İrademe dokunma” eylemine katılacağı belirtildi.

Dünkü eylemdegözaltına alınan belediye çalışanlarının isimleri şöyle:

Amed Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Zülküf Karatekin, DİSKİ Genel Müdür Yardımcısı Kemal Buluş, Yatırım ve İnşaat Daire Başkanı Harun Vural, Belediye Meclis Üyesi Nadir Bingöl, Büyükşehir Belediyesi Makine İkmal Şefi Fikret Fidan, Su Kaçak Kontrol Şube Müdürü Nejat Akyüz, Amed Büyükşehir Belediyesi çalışanları Sultan Şafak, Fırat Düzgün, Hafnaz Sadak, Ahmet Balda, Gülistan Ensarioğlu, Rıfat Roni, Nurettin Bolkan, Hacı Çetin, Halime Narınç, İskender Demir ve soyadı öğrenilemeyen Gülseren