Home , Haberler , ATİK Heyeti 3 Gün İşçilerle Çadırlarda Kaldı

ATİK Heyeti 3 Gün İşçilerle Çadırlarda Kaldı

ANKARA | 26 – 02 – 2010 | ATİK tarafından oluşturulan 5 kişilik heyet 19 Şubat’ta TEKEL işçilerini ziyaret etti. 3 gün boyunca işçilerle birlikte çadırlarda kalan heyet, basın açıklaması yaparak, TEKEL işçilerinin Avrupa’daki sınıf dostlarına yol gösterdiğini belirtti.

Yapılan basın açıklamasında Avrupadaki işçi sınıfının TEKEL işçilerinin coşkusunu yüreğinde hissettiğini ve bu direnişte ATİK olarak sonuna kadar destekleneceği açıklandı. Olası bir olumsuzluk veya müdahele de işçilere destek sunacaklarını açıklayan heyet, TEKEL işçilerini coşkuyla selamladı.

İşçiler, yapılan açıklamaya „Birlik Mücadele Zafer“ sloganlarıyla karşılık vermesiyle, çoşkulu bir şekilde basın açıklaması sonlandırldı

Ardından çadırları dolaşan ATİK heyeti işçilerle sohbet etti. Bütün çadırlarda alkışlarla karşılanıp sloganlarla uğurlanan heyete ilgi oldukça yoğundu.

Birlikte atılan „Yaşasın sınıf dayanışması“, „Birlik Mücadele Zafer“, „Her yer TEKEL, her yer direniş“, „Kurtuluş yok tek başına ya hep beraber ya hiç birimiz“ sloganlarıyla ziyaret sonlandırıldı.