Anasayfa , Avrupa , YDG: “Gençler! NATO Güvenlik Zirvesini Protesto Etmeye, Münih’e!”

YDG: “Gençler! NATO Güvenlik Zirvesini Protesto Etmeye, Münih’e!”

YDG |07.02.2017| Emperyalist ülkelerin askeri kolu NATO’nun her sene gerçekleştirdiği ‘Güvenlik Zirvesi’ bu yıl 12 Şubat’da yapılacaktır. Güvenlik adı verilen toplantılar esas olarak emperyalistlerin askeri kolu olan NATO’nun askeri olarak güçlendirilmesi, yeni silahlara onay verilmesinin tartışıldığı toplantılardır.

NATO kurulduğundan bu yana birçok ülkeyi işgal eden, katliamlar gerçekleştiren askeri bir kuruluş olmuştur. Aynı zamanda Yugoslavya’da binlerce insanın katledilmesinde NATO’nun sorumluluğu büyük olmuştur. Afganistan’da hala büyük bir askeri bulunduran NATO’nun işgal ettiği bu topraklarda ölüm kusmaya devam ediyor.

Bir NATO ülkesi olan Türkiye Kürtleri katlederken, Suriye ve Irak’ta ise işgalci bir güç olarak kan dökmeye devam ediyor.

Tüm emperyalist askeri oluşumlara ve dünyamızı defalarca yok edecek olan nükleer ve kimyasal silahlara son vermek, haksiz savaslara karsi mücadeleyi yükseltmek icin, tüm anti- emperyalist ve anti-faşist gençleri 18 Şubat’da Münih’te yapılacak olan NATO Güvenlik Zirvesini protesto etmeye cağırıyoruz!

YDG Almanya Ülke Gençlik Komitesi

Şubat 2017