Home , Avrupa , Stuttgart Tohum: Aynur Karlıklı’yı Destekliyoruz!

Stuttgart Tohum: Aynur Karlıklı’yı Destekliyoruz!

STUTTGART | 07.03.2021 | Stuttgart Tohum Kültür Derneği tarafından Eyalet Seçimlerinde Aynur Karlıklıyı destekleme çağrısı:

Almanya Eyalet seçimleri kapsamında Stuttgart 3. Bölge Die Linke Listesinden aday olan Aynur Karlıklı arkadaşımızı sokak eylemlerinden, etkinliklerden, ortak platformlardan tanıyorsunuz. Almanya’da Göçmen, Kadın İşçi ve Kadın olarak sorunların, sömürüye ve haksızlıklara karşı,mücadelenin içinde olan, demokratik mücadelenin taleplerinin ne olduğunu bilen ve herhangi bir kürsüde olduğu kadar Eyalet meclisindeki kürsüdende bunları dile getirme bilincinde olan bir arkadaşımızdır.

Tohum Kültür Derneği olarak, kendisinin öz niteliklerinden dolayı verdiğimiz desteği, oy kullanma hakkı olan dernek üyelerimiz ve oy kullanma hakkına sahip çevremizdeki yakınlarımız, arkadaşlarımız ve komşularımız oylarıyla seçim sandığında da somut hale getirmelidir. Genel anlayışımız da,seçimlerde kürsü olarak kullanabileceğimiz heryerde kendi adaylarımız yoksa, ortak adaylar oda yoksa devrimci, demokrat ve aydın olumlu özelliklere sahip kişilere destek vermek noktasındadır.

Tohum Kültür Derneği olarak, Aynur Karlıklı arkadaşımıza başarılar diliyor ve üyelerimizin, etkin çevremizin oylarıyla aktif desteği demokratik sorumluluk olarak gereğini yerine getireceklerini belirtiyoruz.

Tohum Kültür Derneği