Anasayfa , Haberler , PARTiZAN dan AÇIKLAMA!

PARTiZAN dan AÇIKLAMA!

ESP’ye dönük bu sabah saatlerinde birçok ilde yapılan operasyonda onlarca kişinin tutuklanmasını protesto eden Partizan kısa bir açıklama yayınlayarak, “Bu saldırıya karşı bizler, Hayır’ın sesini yükseltmeye devam edeceğiz” dedi.

Partizan, referanduma sayılı günler kala “Hayır”’dan korkan AKP’nin saldırganlığının sürüdüğünü belirterek “Referandum çalışmalarının başladığı ilk günden beri Hayır cephesine saldıran AKP’nin bu sefer ki durağı ESP’li dostlarımız oldu.  Sabah saatlerinde aralarında ESP Genel Başkanı Çiçek Otlu’nun da bulunduğu ESP üye ve yöneticilerine gerçekleşen operasyonda, bu saldırı dalgasının zincirlerinden birisidir” dedi.

“Hayır korkularını büyüteceğiz”

Partizan yaptığı açıklamada, “Dün Bursa’da içlerinde birçok kurumdan HDK bileşeni 20 kişinin olduğu operasyon dalgası bugün ESP’ye dönük İstanbul, Amed, Antep, Dersim’de devam etmiştir. 5 gün önce 20 genci Mahir anmasını gerekçe göstererek gözaltına alanlar saldırı furyasına devam ederek “HAYIR” çalışmasını engelleyeceğini sanıyorsa fena halde yanılıyorlar. Çünkü başlatılan siyasi soykırım dün olduğu gibi bugün de amacına ulaşmadı/ulaşamayacak, devrimci ilerici güçlerin HAYIR etrafında bir araya gelerek oluşturduğu enerjiyi büyütmeye devam edeceğiz. Çalışmalarımızı son gününe kadar sürdürerek, Hayır korkularını büyüteceğiz” diyerek bu saldırılara karşı “Hayır”’ın sesini yükseltmeye devam edeceklerini vurguladı.