Anasayfa , Avrupa , KCDK-E : “Mücadeleyi Daha da Yükselterek 2018 Yılını Özgürlük Yılı Yapalım”

KCDK-E : “Mücadeleyi Daha da Yükselterek 2018 Yılını Özgürlük Yılı Yapalım”

HaberMerkezi|03.01.2018|Konfederasyonumuz ATİK ile Demokratik mücadelede uzun yıllara dayanan, dayanışma ve dostluğu olan ve bu çerçevede ortak platformlarda omuz omuza mücadele ettiği KCDK-E Eş Başkanlık Divanının elimize ulaşan Yeni Yıl mesajını yayınlıyoruz.

Mücadeleyi Daha da Yükselterek 2018 Yılını Özgürlük Yılı Yapalım

Son günü yaşadığımız 2017 yılı halkımız ve mücadelemiz acısından büyük direnişlerin ve kazanımların olduğu bir yıl olmuştur. Türk sömürgeciliği tüm kirli yöntemler ve soykırım politikalarını ahlak, kural tanımadan pervasızca uyguladığı 2017 yılında halkımızın direnişiyle bunu boşa çıkarmıştır.

AKP faşizminin geliştirip büyüttüğü insanlık düşmanı DAİŞ ana merkezi Raka’dan özgürlük hareketi tarafından silinip süpürülmüştür. Gericiliğe büyük darbeler vuran özgürlük hareketi Ortadoğu’da sadece Kürtlerin değil insanlığın kurtuluşu ve umudu olduğunu bir kez daha gözler önüne sermiştir.

Sayın Abdullah Öcalan’ın ortaya koyduğu Demokratik Ulus Paradigması başta Ortadoğu olmak üzere tüm dünyada insanlık sorunlarının umudu ve çözümü olduğunun ispat edildiği ve bir çok kesimin artık bunu bir umut ve gelecek olarak kabul ettiği bir yılı geride bırakıyoruz. Halkımızın direnişi karşısında 2017 yılında AKP-MHP faşizminin her alanda kaybettiği yıl olmuştur.

Dünyanın her yerindeki Kürdistanlılar ve dostları 2018 yılını Reber Apo ve Kürdistan’ın özgürlüğü için her zamankinden daha fazla, daha örgütlü, kararlı ve mücadeleci olarak direnişi yükselterek 2018 özgürlukler yili yapalim.

KCDK-E olarak 2018 yılının insanlığa ve Kürdistan halkına özgürlük, eşitlik ve kardeşlik getirmesi için başta AKP-MHP faşizmi olmak üzere tüm baskılara, sömürüye ve gericiliğe karşı direnenlerin yeni yılı olsun diyoruz.

KCDK-E Eş Başkanlık Divanı