Anasayfa , Avrupa , Innsbruck Demokratik Göçmenler Derneği 33. Genel Kurulunu gerçekleştirdi

Innsbruck Demokratik Göçmenler Derneği 33. Genel Kurulunu gerçekleştirdi

Avusturya’nın Innsbruck şehrinde faaliyet gösteren Demokratik Göçmenler Derneği 33. Genel Kurulunu bugün gerçekleştirdi. Saat 13:00’da başlaması planlanan kurul, yeterli çoğunluğun saat 13:20 sağlanması itibariyle başlatıldı.

Innsbruck Demokratik Göçmenler Derneği genel kurulunu gerçekleştirdi

Innsbruck Demokratik Göçmenler Derneği genel kurulunu gerçekleştirdi

Kısa bir açılış konuşmasının ardından katılımcılar devrim, demokrasi, özgürlük mücadelesinde ölümsüzleşenler adına ve Stalin’in ölüm yıldönümü 6 Mart tarihi itibariyle kısa bir saygı duruşuna çağrıldı.

Saygı duruşunun ardından ATİGF’in hazırladığı 1 yıllık perspektif yazısı okunarak tartışmaya açıldı.Taslak üzerinde üyeler düşüncelerini belirterek önemli tartışmalar yürüttüler. Siyasal ve politik tartışmalar sonucunda Yönetimden bir arkadaş gelen düşüncelere ve önerilere yönelik toparlama yaptı. Daha sonrasında Faaliyet raporunun okunmasına geçildi. Faaliyet Raporuna yönelik bir çok üye tartışmalara katılarak, Genel kurula katkılarını sundular.  Sonrasında ise Faaliyet Raporu üyelerin oylamasına sunuldu ve onaylandı. Devamında  denetim kurulunun raporu ve en son olarak da mali rapor üyelere sunuldu.

Yereldeki diğer demokratik kitle örgütlerinin de katılım sunduğu genel kurul, saat 20.00 itibariyle son buldu.