Home , Haberler , Hırsız ve soyguncu Tayyip Hükümetine karşı protestolar yayılıyor!

Hırsız ve soyguncu Tayyip Hükümetine karşı protestolar yayılıyor!

samsun-bascalan-25subatİSTANBUL | 25-02-2014 | Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğan arasındaki görüşmelere ilişkin ortaya çıkan ses kayıtları ardından binlerce kişi İstanbul, İzmir, Ankara ve Eskişehir’de sokaklara çıktı. Polis eylemcilere müdahalede bulundu.

İstanbul’da  Halk sokaklara döküldü. Yolsuzluklara karşı Kadıköy’de Altıyol Meydanı’nda toplanan eylemciler, „Hükümet istifa halk iktidara“ dedi.  17 Aralık 2013’teki yolsuzluk ve rüşvet operasyonları ardından, Cemaat ve Erdoğan hükümeti arasındaki iktidar çatışmasında her gün yeni skandallar oraya çıkıyor.

24 Şubat akşamı Başbakan Recep Tayip Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğan arasındaki telefon konuşmalarının yayınlanması ardından İstanbul’da binlerce kişi, Kadıköy’de Altıyol Meydanı’nda toplandı, hükümeti istifaya çağırdı.

Ses kaydında Erdoğan ile oğlu Bilal Erdoğan arasında, 17 Aralık günü yapılan görüşmelerin yer alıyor. Bu görüşmelerde, Erdoğan’ın oğluna yüksek miktardaki paraları evden çıkarmasını istiyor.

Yolsuzluğa karşı Altıyol’da toplanan kitle, „İSKİ’de CHP TOKİ’de AKP! Hırsızlığı sıfırlamak için HDP’ye“, ve „Tayyip İstifa iktidar halka“ pankartı açtı.

„Hükümet istifa“ yazılı dövizleri taşıyan kitle, „Roboski’de vuranlar halkı soyanlar“, “ Hükümet istifa“, „Bu daha başlangıç mücadeleye devam“, „Biji berxwadane jiyane“, „Her yer Taksim her yer direniş“ sloganları attı.