Home , Haberler , Ergenekoncu Perinçek Faşizmin Kelle Avcılığına Soyundu

Ergenekoncu Perinçek Faşizmin Kelle Avcılığına Soyundu

s-bcaa124a839ac8e3f044ff7b5cddaf9a6b7369df_0Türkiye devrimci hareketine elli yılı aşkın musallat olan bir koluna Kamalist faşizmi takan,diğer koluna ise devrimcileri takmaya çalışan Doğu Perinçek devletin en sadık elamanı,akıl hocası ve tetikçisidir. Bugün teorik faşizmin ve devletin teorisyenliğini yapan karşı devrimci faşist güruhun başını çeken çok önemli bir elemanıdır.

Geçmişte İbrahim Kaypakkaya`yı öldürtmek istemiştir. Ama görevlendirdiği kişiler Kaypakkaya’yı tanıyan , Kaypakkaya’ya güvenen çıkınca Perinçek ve ekibinin katletme planı tutmamış , boşa çıkarılmıştı. İrfan çelik bu komplonun canlı tanığıdır. Tarihin tekerürüne bakınki; Elli yıl öncesinde Perinçeğin ideolojik babası Mustafa Kemal faşizmide benzer oyunu , komployu 1920 lerde TKP’nin önderliğine kurmuş,Mustafa Suphi ve ondört yoldaşını alçakça Karadenizde katletmiştir.Katliamda Topal Osman ve Yayha Kaptan denen faşist tetikçileri kullanmıştı.

Aynı ideolojik mayadan beslenen , elli yıldır faşist Türk devletinin ideolojik tetikçiliğini yapan Perinçek sen Talat paşasın, sen Celal Bayarsın, sen topal Osman’sın , sen Yayha Kaptansın, sen Ergenekon tetikçisisin . Ve sen Hrant Dink yoldasın katlinde parmağı olan eli kanlı nasyolalist bir faşistsin. Senin bugün kurduğun Vatan Partisinde , eli kanlı genaraller, işkenceci- sadist katiller, Ergenekoncular Veli Küçükler,Ağarlar,Mafya bozuntusu,torbacı Sedat Peker, Çetin ve Başbuğlar gibi eli kanlı faşist katil sürüleriyle tıkabasa dolu…
Bugün faşizmin size verdiği bütün görevleri layıkıyla yerine getiriyorsunuz. Kardeşiniz Alperen Ocakları Ülkü Ocakları,Türk Solu ve Gençlik Birliği , Osmanlı Ocakları hepiniz ,MİT’in, CIA’nın emrinde faşist provakasyonlar, saldırılar yaratarak Kürt katliamına,devrimci katliamına,komünist katliamına,kadın katliamına zemin hazırlıyorsunuz. Hepiniz aynı Panİslamist-PanTürkist faşist mayadan besleniyorsunuz. Yeri geldimi Amerika’nın,, Almanya’nın,, İngiltere’nin,İsrail’in, Fransa’nın bilmem neyini çıkarınız için yalıyorsunuz…

Hani dün sen „anti Amerika’nci, anti Siyonist’tin ya , ne oldu’da birdenbire Amerikancı, Erdoğancı,İŞİD’cı oluverdin Bay Perinçek. Her ipte oynuyorsun,birgün Ergenekoncu,birgün Kemalist,diğer gün Esadçi,bir diğer gün darbeci,yetmiyor son noktan aklını yitirmiş Adof Hitler hayranı kanlı diktatör Erdoğan hayranı oluveriyorsun… Kutsal ittifakı,tek millet,tek dil,tek devlet üzerinde yapıyorsunuz. Sizi var eden, bir araya getiren vatan,millet,sakarya sahtakarlığı ve bunun üzerinde palazlanmanızdır. Birbirini hiç sevmeyen,kanını içse doymayan siz katiller devleti,ordusu,polisi,bürokratı Bakanı,Başbakanı,Cumhurbaşkanı ve tetikçi kalemşörleri biraraya getiren şey;sömürü,soygun,rant,kariyer, iktidar hırsıdır. Bu anlamda faşizme hizmette fem fikirsiniz , birlikte yakıp,yıkıp,katliamlar yapmaktasınız. Faşist diktatörlüğün yaptığı her katliamda senin parmağın ve payın var. Bunu sende biliyorsun bizlerde biliyoruz.

Seni biz iyi tanıyorruz bay Faşist Doğu Perinçek,senin evveliyatın bozuk. Bugüne kadar devrim düşmanlığı yapmakta üstüne yoktur. MHP’nin Bahçelişi,AKP’nin Davutoğlu, Faşist devletin başı Erdoğan senin eline şu dökemezler. Sen tam bir siyaset Orospususun…Hiçbiri senin kadar oynak,dümen kırıcı,al verici olmamıştır. En deneyimli,kaşarlanmış siyasette tetikçi sensin. Bu senin profesyonel mesleğin, yerinıdolduracak çok faşist eleman,yetiştirdiğine inanıyorum. Yarın yerine Aslan Kılıç’mı geçer , Okuyan’mı geçer,Başbuğmu geçer pek önemli değil . Hepside senden devir aldıkları göreve sadık ,birer Kürt düşmanı,Vatan düşmanı ,devrim düşmanı,sosyalizm ve komünizm düşmanıdır . Tescilli ve de azbuz deneyimli değiller hani..
Perinçek sen açık -açık bir devrim düşmanısın. Devrimci hareketleri bölmek,içine sızmak ,ihbar etmek,önderlerini öldürtmek için karar çıkaran milli güvenlik kurulu elamanısın. Buna bir itirazın olacağınıda sanmıyoruz. Sen bu görevini sadakat içinde yapıyorsun. Yaşadığımız tarihi gerçekler bunun ispatıdır.

Artık bütün devrimciler,aydınlar,yurtseverler biliyorlarki; Perinçeğin her dönem rolü değişir. Her dönem yeni roller üstlenir. Bir bakarsın;Kendisine ideolojik , örgütsel,kültürel baş kaldıran Kaypakkayayı tutuklatır,infaz emrini verir“. Bir bakarsınız rolü değişivermiş;“ babacan pozlarda proleter devrimcilerin birliğini savunur,“ bir bakarsınınız ;12 eylül öncesi faşist „Türk ordusunu göreve çağırır“,faşizmin tüm kurumlarıyla birlikte devrimcilere,komünistlere saldırır. Faşizme hizmette en iyi rolü üstlenir, Aydınlık denen, karanlık yayın organında çarşaf ,çarşaf devrimcilerin resimleri yayınlanarak devlete ihbarcılık yapar.

Zaman gelir Perinçek ,Bekaa vadisinde PKK lideri Abdullah Öcalan’la görüşme yapar . „Kürtleri batıda kendisinin temsil ettiğini“söyler, yetmez. Öcalanı birdenbire „yoldaşı „ilan ediverir. Adam Bukalemun anında her renge,kılıfa anında girebiliyor. Bugünlerde koyu Erdoğancı,Kürdistanda yapılan katliamları gerekli,yerinde bulmakta,iblislik yaparak onaylamakta , işlenen insanlık suçuna ortak olduğunu gizlememektedir.

Kafatasçı bir faşistin dahi cesaret edip söyleyemediği şu sözleri Perinçek söyleyerek savaş ve insanlık suçu işlemektedir:“Savaş koşullarında olur böyle şeyler.““HDP’liler yargılansın , çok iyi olur“,“bunu yapmazsa eğer bu meseleyi sonuca götüremez“.(Doğu Perinçek) Devletin, Kürdistanda kürt halkına yaptığı tüm zulüm,katliam,infaz meşrudur demek istiyor, diyor. Bilesinki , tetikçi Perinçek seni ne Mayasında beslendiğin faşist ideoloji Kamalizm kurtarabilir ne Ergenekoncu işkenceci katil paşalar , genareller,nede bugün denize düşen yılana sarılır misali sımsıkı sarıldığın kanlı katil Erdoan kurtarabilir. Seni kimse kurtaramaz artık . Halkların sel gibi akan devrimci coşkusu seni girdabında boğacak, tarihin karanlık çöplüğünde nefretle anılan ’sol’maskeli pravakatör-ajan olarak anılacaksın.

Hasan Aksu