Home , Avrupa , Ceren Ayfer Karatepe’nin Cenaze Törenine Çağrı

Ceren Ayfer Karatepe’nin Cenaze Törenine Çağrı

GENÇ YOLDAŞIMIZ CEREN AYFER KARATEPE`Yİ SONSUZLUĞA UĞURLUYORUZ !

Kalleş ölümün erken koparıp aramızdan aldığı genç YDG`li yoldaşımız Ceren Ayfer Karatepe `yi 05 Ağustos 2015 tarihinde kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz.Atinadan Kavalaya seyahet ederlerken meydana gelen trafik kazası sonucu araçta bulunan 5 yoldaşımızdan biri ve en gencini aramızdan alan ölüm ATİK,YDG,Yeni KADIN çevresini ve devrimci-demokrat dostlarımızı üzüntüye boğmuştur. Ölümün bizleri yasa boğmasına karşı durarak, ölüme meydan okuyarak devrimci mücadelemizde Ceren Ayfer yoldaşımızı ölümsüzleştirerek yaşatmak için, 15 Ağustos 2015 tarihinde sonsuzluğa uğurlayacağız.

Ceren Ayfer Karatepe yoldaşımızı toprağa vereceğimiz bugünde düzenleyeceğimiz anma törenine tüm ATiK camiasını ve dostlarımızı katılmaya çağırıyoruz. Ülkemiz coğrafyasında savaş ve işgal politikalarıyla Kürt halkına ve devrimcilere saldırıldığı,devrimcilerin ve halk çocuklarının acımasızca Türk devletinin faşist kolluk güçlerince katledildiği bu günlerde,birlik olup, mücadele kararlılığımızı bir kez daha haykırmak için, tüm yoldaşlarımızı, devrimci dostlarımızı işçi ve emekçi halkımızı anma törenine katılmaya çağırıyoruz.

Bu vesileyle birkez daha aralarında ATiK Başkanımız Çetin Yaman`ında olduğu ağır yaralanan yoldaşlarımıza acil şifalar, kaybıyla derinden sarsıldığımız ve üzüldüğümüz Ceren Ayfer yoldaşımızın ailesine başsağlığı diliyoruz.

ATiK GENEL KONSEYi

İsviçre’de yapılacak olan tören :

15.08.2015 Cumartesi günü, saat 08.00 ‚de Cenaze töreni, Rue de Charriere 102 2300 La Chaux de Fonds / İsviçre adresinde yapılacak cenaze töreninin ardından bir anma yapılacaktır.
Anma Töreni aynı gün saat 14.00’de, Rue de Commerce 73 2300 La Chaux de Fonds / İsviçre adresinde gerçekleştirilecektir.

cerenayfer1