Anasayfa , Avrupa , ATİK ve Yeni Kadın’a Yeni Demokrasi Derneğinden Dayanışma Mesajı!

ATİK ve Yeni Kadın’a Yeni Demokrasi Derneğinden Dayanışma Mesajı!

atik is niet alleenALMANYA | 22-04-2015 | Almanya’nın Hamburg şehrinde faaliyetlerini sürdüren Perulu dostların Yeni Demokrasi Derneğinden ATİK ve Yeni Kadın’ a yönelik yapılan operasyona ilişkin kınama ve dayanışma mesajını yayımlıyoruz. (AHM)

“Bütün Dünya Proteleryası Birleşin! Yeni Demokrasi Derneğinden ATİK’e Mesaj

Değerli ATİK’li Yoldaşlar,

15 Nisan Almanya ve İsviçrede gerçekleştirilen ve 10 kadın ve erkek üye ve yöneticinin   keyfi, haksız, baskıcı polis operasyonunu Yeni Demokratsi Derneği olarak kınıyor ve reddediyoruz.

Değerlendirdiğimizde:

Kurumunuza karşı devlet tarafından gerçekleştirilen baskı ve saldırı gerici, intikamcıdır ve sizlerin tutarlı bir şekilde hem ülkenizde hemde Avrupada işçilerin, göçmenlerin ve kadınların haklarını savunmanızdan daha başka bir açıklama mümkün değildir. Durum manidardır!  Benzeri olarak, sizlerin dünya işçileri ve halkları ile olan militan dayanışmanız ve emperyalizme ve tümden gericiliğe olan mücadeleniz onları rahatsız etmiştir.

Talep ediyoruz:

Alman Federal Devleti kurumunuza karşı baskıyı derhal bırakmalı, tutuklanan üye ve yöneticilerini derhal serbest bırakılması ve baskınlarda ele geçirilen materyallerın iade edilmesi.

Yaşasın Dünya işçilerinin ve Halklarının Enternasyonal Dayanışması!

Yeni Demokrasi Derneği

17 Nisan 2015”