Home , ATİGF , ATIGF Gençlik Ve Yaz Kampı Genelgesi

ATIGF Gençlik Ve Yaz Kampı Genelgesi

ATİGF | 04 – 07 – 2010 | Atigf’e bağlı  dernek, komite ve komisyonlara duyuru!

Değerli üyeler ve aktivistler,

ATİGF’in her sene geleneksel düzenlediği Gençlik ve yaz  Attersee göl kenarında  yapılacaktır. ATİGF aktivistlerini ve halkımızı  Gençlik ve Yaz Kampımıza davet ediyoruz.

Bilindiği gibi yaz kamplarımız; kolektif yaşamı içselleştirme, sosyal açıdan bilgilenme, kültürel bakımdan yeni şeyler öğrenme, başka ülkeleri ve halkları tanıma, uluslararası politik ilişkiler geliştirme ve en nihayetinde tatil ve dinlenme ihtiyacını ortak yaşam koşulları ve gönüllü disiplin içinde karşılama anlamında önemli bir değerdir.

ATİGF kolektifi olarak kamp çalışmalarına yüklediğimiz anlam ve önem kurumumuza 20 küsür yıldır ciddi değerler ve katkılar sunmuştur. Kurum aktivistlerimiz ve kampımıza katılan halktan emekçiler ve dostlarımız arasında sosyal-politik-dostluk ilişkilerin gelişmesinde nice olumlu deneyimlerimiz olmuştur.

Bunların yanında bünyemizdeki gençlerin öz kültürleriye yakından tanışmaları, sınıf ve halk bilincini geliştirmeleri açısından kamplarımız paha biçilmez, üretken değerler yaratmıştır kurumsal çalışmalarımıza.

Özellikle çocuklarımızın kolektif yaşam koşulları içinde kendilerini tanımaları, sosyal ilişkilerini pekiştirmeleri, genel bilinç ve kültürel açıdan gelişmelerine kısa sürelide olsa kamp hayatı çok ciddi katkılar sunmaktadır. YDG’li olmanın ilk tohumlarının atıldığı yerlerden birisidir yaz kampı alanları.

Bunun yanında; kadınların eşitlik, özgürlük ve paylaşımcı bir yaşam mücadelesi doğrultusunda kamplarımız  yine başarılı ve üretken örneklerle doludur. Kolektif yaşam içinde çeperimizdeki kadın potansiyelinin inisiyatifini ve yaşama örgütlü müdahalesini geliştirme bakımından da önemli değerler elde edilmiştir.

Yine kamp süresi boyunca kamplarımız davetli aydın ve sanatçılarla politik ilişkiler yanında sosyal ilişkilerin geliştirilmesi bakımından da bir dizi olumluklardan bahsedebiliriz.

Kısacası yaz kamplarımız anti-emperyalist, anti-faşist, anti-feodal bilincin ve enternasyonal sınıf kültürünün geliştirlmesi bakınından kazanımlarla doludur.

Kamp Programı:

-Açılış Şöleni

-Güncel Siyasal Paneller

-Tarihi ve Doğa Gezileri

-Müzik ve Şiir Dinletileri

-Kültür Akşamları

-Sportif Aktiviteler

-Atöyle Çalışmaları

-Gençlik, Kadın ve Çocuk Programları

-Kapanış Şöleni

Kamp Ücreti:

Çalışanlar: Haftalık 150 €

Ögrenciler: Haftalık 120 €

Çocuklar (7-14 yaş): 1 Haftalık 120 €

Çocuklar 0- 7 yaş arası: Ücretsiz

NOT: Bu fiyatlara üç öğün yeme, içme, yatma, su, elektrik, kanalizasyon ücretleri, araba park ücretleri ve kamp içi eğlence masrafları dahildir. Gezilerin Kamp komitesince sadece organizesi yapılacaktır. Gezi turları esnasındaki yolculuk ücretini herkes kendisi karşılayacaktır.

Kampa Getirilecek Malzemeler:

-Spor eşyaları ve giyecekler

-Oyun malzemeleri

-Banyo-duş malzemeleri, mayo, yüzme malzemeleri, güneş kremi veya yağı

-Alerji karşıtı hap veya ilaçlar, normal ilaçlarınız

-Kitap veya dergiler, film, dvd, müzik cd’leri

-Çocuklar için yeteri derecede giysi ve oyuncaklar

-Arabanın ruhsatı ve seyahat sigorta belgesi

-Pasaport, ehliyet ve kimlikler

-Hastalık sigorta belgesi, özel eşyalar

-Battaniye, ince yorgan, ince döşek, yastık v.s

-Atölye çalışmaları için gerekli kurs eşyaları

-Laptop bilgisayar, digital fotoğraf makinesi, digital video-kamerası

KAMP TARİHİ: 9 Temmuz- 18 Temmuz

ATİK Konseyi iletişim ve enfermasyon Telefonu: 0043-676 7777 140  ve                                                00436644851404