Home , Avrupa , ATİF ve YDG’den Açıklama: Samidoun’a Yönelik Baskıları Kınıyoruz- Siyonist İşgale Karşı Direnişi Büyütelim!

ATİF ve YDG’den Açıklama: Samidoun’a Yönelik Baskıları Kınıyoruz- Siyonist İşgale Karşı Direnişi Büyütelim!

Bu sabah Alman devleti tarafından Filistinli tutsaklarla dayanışma örgütü olan Samidoun’a yönelik bir operasyon gerçekleşti. Birçok adrese yapılan operasyonda şu ana kadar tutuklamanın olmadığı açıklandı. Kısa bir süre önce Alman devleti tarafından yasaklanan Samidoun’a karşı yapılan bu operasyonun tek amacı başta Filistinli olmak üzere tüm devrimci, demokrat ve antifaşist örgütleri kriminalize etmektir.

Bu operasyon aynı zamanda Siyonist İsrail devletinin Gazze’ye yönelik soykırım saldırısına Alman devletinin destek verdiğinin göstergesidir. İsrail devletinin son saldırılarında 14 binden fazla insan hayatını kaybetti. Ölenlerin 6 binden fazlası çocuk, 4 bini kadın. Yine İsrail hapishanelerinde içinde kadın ve çocukların da olduğu binlerce Filistinli tutsak bulunuyor. Samidoun da Siyonist İsrail Devletinin saldırılarına karşı Filistinli tutsakların dayanışma örgütüdür. Egemenlerin kriminalize etme çabası bu gerçeği değiştiremeyecektir.

Tıpkı PKK gibi birçok örgütün Almanya’da yasaklanması gibi Samidoun’a yapılan yasaklama da mücadele edenlere geri adım attıramayacaktır. Faşist bir örgütlenme olan Reichsbürger’lere yönelik yapılan ev baskınları ile aynı günde bu operasyonun gerçekleşmesi, Alman devletinin Samidoun gibi ilerici örgütleri aşırı sağcılar ile aynı kefeye koyma çabasıdır. 129 a-b yasasıyla devrimci, demokrat ve antifaşist örgütleri kriminalize eden Alman devletine cevabımız kesindir. Meşru olmayan biz değil sizlersiniz. Meşru olmayan Samidoun değil her gün binlerce Filistinliyi katleden, Filistinlilerin toprağını işgal eden İsrail devletidir.

Bir kez daha açıkça belirtiyoruz, Filistin halkının onurlu direnişini hiç kimse kriminalize edemeyecek. Başta Filistin ve Yahudi halkı olmak üzere tüm dünya halkları Siyonist İsrail devletinin saldırılarına karşı mücadele edecek!

 

Samidoun ile tam dayanışma!

Kahrolsun Faşizm, Siyonizm ve antisemitizm!

 

YDG- Yeni Demokratik Gençlik

ATİF- Almanya Türkiyeli İşçiler Federasyonu