Anasayfa , Manset , 33 yıldır Fransa’da tutuklu olan FHKC aktivisti Georges İbrahim Abdallah’dan ATiK`li Devrimcilere mektup !

33 yıldır Fransa’da tutuklu olan FHKC aktivisti Georges İbrahim Abdallah’dan ATiK`li Devrimcilere mektup !

FRANSA|04.05.2017| 1 Mayıs 2017, kapitalizme karşı işçilerin uluslararası dayanışma gününde, Fransız emperyalizmi tarafından 1984’den beri tutuklu olan, Arap Komünist Georges Abdallah,  10 ATıK`li Devrimci için 5 mayısta Münich’te yapılacak eyleme destek çağrısında bulunarak dayanışma mesajı gönderdi. Mektubu haber değeri taşıdığı için aynen yayınlıyoruz.:

“İki yıldan fazla hapis olan, 10 ATiK`li Devrimci Yoldaşımız, ciddi tecrit koşulları ile karşı karşıyalar. Doğal olarak, yiğit yoldaşlarımız sarsılmaz irade ve kararlılıkla hala ayaktalar. Mustafa Suphi’lerden günümüze , şehitlerimizin kanı ile aydınlanmış bu yolda, yoldaşlarımız neye tutunacaklarını ve kendilerine olan bağlılığımızı iyi biliyorlar. Bulundukları yerde onlarla devrimci dayanışmayı yaratmak temel görevlerimizdendir.
Devrimci Mücadele, 129/a ve b yasası ile hapsedilmek istensede, Türkiye’de ve özellikle Avrupa’daki emperyalist devletlerde ve Alman emperyalizminin adelet ve hukuk labirentinde kaybolmaksızın, sürdürülmelidir. Almanya’da küreselleşen sermaye gücü, savaşlar ve büyük manipülasyonlar, yoldaşlarımızın Almanya ve Avrupa’da`ki varlıklarını kabul edemeyerek onları teslim almak için tutsak etsede ne mücadelelerini durdurabilecek ne de onları Faşist TC devletine de iade edemeyeceklerdir. Bunu asla başaramayacaklar!

Alman emperyalizminin hapishanelerindeki yoldaşlarımız ile dayanışmayı büyütelim !

Barbar kapitalizm ile savaşan herkese bin selam !

Birlikte ve sadece birlik ile kazanacağız !”