Anasayfa , Avrupa , Frankfurt'ta İsrail Saldırıları Lanetlendi

Frankfurt'ta İsrail Saldırıları Lanetlendi

filistingazzeFRANKFURT | 31 – 12 – 2008 | İsrail’in Filistin’e yönelik saldırıları hız kesmezken, yapılan katliamlar dünyanın her yerinde lanetlenmeye evam ediyor. Siyonist politikalarının bir devamı olan bu saldırılar, Frankfurt’ta yapılan bir mitingle lanetlendi. Hessen Filistin Vakfı tarafından düzenlenen mitinge yüzlerce insan katıldı. Soğuğa rağmen hemen hemen her kesimden katılımın olduğu alanda ATİK tarafından yayınlanan imza kampanyasına ilgi bir hayli yoğundu.

Almanca ve arapça yapılan konuşmalarda, İsrail saldırıları kınandı, ateşkes ilan edilmesi istendi, demokratik olarak iktidara gelen Hamas’ın tanınması istendi.Saldırıyı lanetliyen sloganların atıldığı alanda, filistin bayraklarının yanı sıra bir çok döviz ve pankartların açılması dikkati çekti.

Dağıtılan bir çok bildirinin yanı sıra, ATİK tarafından yayınlanan türkçe ve almanca “Gazze Katliamı bir insanlık suçudur! Bu insanlık suçunun karşısında sessiz kalmak, bu insanlık suçunu onaylamakdır! “ bildirisi yoğun bir şekilde dağıtıldı. Ateşkese yönelik çıkarılan imza metninin yanı sıra ”Gazze’de ki katliama son!” başlıklı imza metni yoğun bir şekilde imzalandı.

Miting haber yayına hazırlandığı sırada devam emekteydi